14 år.

02.01.2014 14:44

Efter mycket funderingar har jag nu bestämt mig för att skriva om mitt liv för att i tron kunna hjälpa någon på något sätt. I dagsläget är jag 20 år (kille) och "lider" av kraftig depression, socialfobi, ångestattacker och självskadebeteeende. Under denna tid alltså nu 6 år från det att jag blev 20 har jag hunnit med en hel del. Tvångsinlagd 2-3 gånger, psykolog och mellanvård sedan 15 års ålder samt då mitt självskadebeteende som åsamkat många fula ärr. Där är en liten summering av vad jag genomgått förutom det vanliga som alla går igenom.

Sedan mitt liv började på riktigt (14 år) har jag aldrig förstått livet eller dess mening, det har alltid varit 95% negativt och 5% positivt vilket självklart får en att undra, varför avslutar jag inte det här? Kan knappast bli värre tänker man. Vissa ger upp och andra inte, trots flera lama självmordsförsök så kan jag inte tänka på den sorg jag hade orsakat mina nära och kära om jag inte fanns och var så feg så jag lämnade allt vidare. All den smärta och sorg jag bär på dagligen vill jag inte ge över till någon människa oavsett vän eller fiende. Denna sida skapande jag i syfte att hjälpa någon om det bara så är en enda människa.

Dagsläget - Fick en ångestattack igår och klarade inte mer på egen hand. Därefter körde min far in mig till akuten och vi sydde ihop min arm samt limmade några mindre sår. Armarna ser redan ut som skrädbrädor så det bryr jag mig inte om men den smärta jag ser i mina föräldrars ansikte när de försöker tejpa ihop mina armar är obeskrivlig, jag önskar jag var starkare.

Undrar ni något angående det jag skriver så släng iväg en rad oavsett om du ska mordhota mig eller sparka på en som redan ligger ner så är du välkommen med din synpunkt. Bloggen kommer uppdateras dagligen med mer information om mitt liv samt några eventuella bilder. Ni kan nå mig via min facebook jag skapat för denna bloggen då jag inte vill gå ut med mitt riktiga namn. Adda mig eller skicka ett meddelande till "Anonomys Månsten"    /Love from me.