Blogg

07.02.2014 09:53

Lite permission idag och träffa mormor och "katten". Katten är min morfar, enda skillnaden är att han har mer än nio liv haha. I vilket fall som helst ska det bli väldans trevligt att komma ut ett tag och träffa lite folk samt dricka kaffe och röka när jag vill, skönt. Igår kväll gick allt bra utom sömnen, låg en bra stund utan att kunna somna trots både propavan och zolpidem kombinerat, hade nog för mycket i huvudet. Hade utan tvekan velat ha tillgång till mina tillvägagångssätt här inne ibland.. Jag har inte skärt mig, inte druckit och inte rökt något man inte ska röka på väldigt länge känns det som. Så lång tid som jag varit utan alkohol nu har jag inte varit på väldigt länge, känns självklart bra på ett sätt men det hade kännts jävlans fint med lite whisky och en pilsner till en bra film måste jag säga. Men i vilket fall som helst saknar jag mitt destruktiva beteende hur illa det än låter, "man mår inte bättre av det i längden", beror kanske på hur lång tid man snackar om? Men ja, jag är här inne fortfarande och kan inte göra så mycket åt någonting engentligen, känner förövrigt att mitt ordförråd håller på att försvinna på något konstigt sätt. Man får inte så mycket ingående kommunikation vare sig verbal eller skriftligt så allt håller på att sina ut känns det som, synd. Men ja, nu ska jag försöka flörta till mig så jag får röka, ha det fint.  /Love from me.

06.02.2014 10:17

Hej på er alla. Nu har jag en dator på mitt rum och den kan jag använda tills de upptäcker att jag har en laddare till den.. Igår var en tuff dag. Natten var allt annat än rolig och hade jag varit hemma hade jag förmodligen varit död. Dagen då jag kom in så var jag ganska luddig i bollen då jag hade "överdoserat" lite sömntabletter, men jag hejdade mig redan efter 4 stycken eller något liknande då jag insåg att det KANSKE finns en bättre utväg än den jag nu funderade på. Så jag åkte in ganska omgående efter den incidenten och blev då först inlagd på "psykakuten" vilket var precis som jag hade tänkt mig. Folk som gick runt och pratade med sig själva och var något hotfulla emellanåt och en relativt stel personal. Blev inte långvarig där då jag flyttades till avdelning 28 dagen efter, mindre roligt att försöka sova dock med människor som lyser in genom ett litet fönster med ficklampor för att se om man inte hänger där i taket eller liknande. Har också träffat väldans mycket personal inom vården med alla samtal, medicinering osv. Jag kan avslöja att vissa är idioter och jävligt nedlåtande ganska indirekt mot alla invidiver här inne, jag har inte huvudet fullt av helium. Många gånger har jag nog mer i huvudet är personalen här om vi ser det rent intellektuellt men för vissa är man bara en hjärndöd apa. Men jag har också erfarat väldigt bra personal, en musiker bland annat som verkligen lyssnar på vad man har att säga. Den individen har också spelat tillsammans med en av mina största "idoler" Caj Karlsson. Han berättade att Caj skrev sin musik när han också var inlagd, mestadels skrevs det i rökrummet vad jag fattade det som. Det var mäktigt att höra, fan så jag älskar den karlns musik alltså. Precis som i låten Avdelning 10 känner/upplever jag det här på då gamla avdelning 10, dem bytte namn till "Avdelning 28" av någon anledning. Men nu ska jag lyssna på lite musik och drömma mig bort en stund innan det är lunch.   JAG LEVER!             /Love from me.

01.02.2014 10:47

Hej. Är för närvarande inlagd på avdelning 28, därför kommer bloggen förbli ganska inaktiv ett tag. Men ja jag lever i vilket fall som helst, blev lite för mycket tankar och mer verklighet av tankarna angående att ta mitt liv, därför är jag nu där jag är. Började med bevakningsgrad 2 men tillhör nu det röda arbetslaget och får gå ut och röka. Har till och med fått permis nu så jag har gjort min synundersökning. Ha det bra så länge.   /Love from me

30.01.2014 11:12

Yes! Nu har jag fått hjälp, så underbart! Tre olika tabletter utskrivna samtidigt, SÅ JÄVLA BRA SYSTEM. Hoppas det är satans wonderpills nu som gör så att jag ser fluffiga enhörningar 24 timmar om dygnet och tycker livet är underbart. Jävla idioter, jag vill inte ha en massa satans tabletter när jag ringer in och säger att jag inte orkar mer och funderar på att ta mitt liv, bud på att skjuta fanskapen. Fy helvete vad förbannad jag är, vården i ett stort jävla nötskal alltså, de verkar ta noll saker på allvar. Tar jag mitt liv jag ska lämna en lapp efter mig och skriva "tack för tabletterna era satans idioter", HJKNASFIUBHOJSJKAGFSIUJKAHN. Usch vad arg och ledsen jag blir... Skriv gärna en rad till mig och säg vad ni tycker om detta tablettsystemet för att hjälpa människor som säger att de är beredda att ta sitt liv, be my guest.

Facebook - Anonomys Månsten
Ask.fm - https://ask.fm/AnonomysMansten

29.01.2014 15:21

Ringde nyss efter akut hjälp eftersom jag känner att jag inte klarar av det här mer, snart åker löftet om att inte ta mitt liv alltså, fy fan så svårt. Natten tills idag var ett rent HELVETE, åt ändå sömntabletter men somnade inte förens klockan 5. Så mja ringde min nya person som då är KBT som det så fint kallas och hon skulle se vad hon kunde göra, skulle ta kontakt med läkare osv så fort som möjligt, hoppas det går fort. Just nu känner jag sådan meningslöshet i mitt liv att det är sjukt, var så fruktansvärt jävla sugen på att bara skära sönder hela armarna igår, åka in och sy sedan vidare till Avdelning 10 och bara sitta där. Förstår inte meningen med någonting, mänskligheten har inget syfte och det stör mig så mycket att det inte finns alltså, så jävla meningslöst att ens existera känns det som. Idag behöver jag hjälpen, vad det än är, något måste hända. Jag klarar inte av det. Och ja jag klagar över mitt liv, det är det enda jag har kvar känns det som. Jag kan skriva av mig och bara slänga in skit här som jag känner, är det sedan någon som läser det så "be my guest". Nu ska jag lyssna på musik tills min hjärna blöder, ha en bra dag.  /Love from me.

27.01.2014 21:31

Mja idag var jag då på möte med en person vid namn Martina angående min psykiska hälsa. Jag förklarade hela min livshistoria kändes det som, att allt började i femte/sjätte klass och att jag då bytte skola sista halvåret i sexan till en skola i stan vid namn G - Klaven. Berättade också att jag gick från allt till noll då bara genom att byta skola. Där började också de dåliga känslorna komma. Berättade om mina lösningar när jag får mina psykbryt alltså då alkohol, skära mig samt droger. Berättade också om mina dagliga tankar kring livet om att jag lever för andra och hur det känns helt enkelt. Jag lever för att jag lovat folk att jag inte ska ta mitt liv, låter kanske fånigt men så är det sa jag. Sen är det klart att hade den lilla jävla strimman av hopp försvunnit så hade antagligen inte stått ut med det mer, men där är vi inte än sa jag. Så ja, summan av kardemumman resulterade alltså i följande svar från henne. Att vi så snabbt som möjligt skulle genomgå något test för att kolla min psykiska hälsa (tror att sådana test är bullshit förövrigt) men visst sa jag. Därefter sa hon att vi skulle så snabbt som möjligt börja med att träffas kontinuerligt samt att jag skulle få några antideppresiva tabletter (IGEN). Jag sa då som det var att jag gör det om jag får reda på vilka tabletter det är som är tänkta för mig så jag sedan kan kolla upp det specifika preparatet på egen hand, det var okej sa hon. Så ja, det är min dag i princip, inte allt för munter kan meddela. Just nu är jag jävligt nere och känner noll vilja till ingenting egentligen, önskar jag hade haft Emma vid min sida för tillfället. Emma är azume, älskar henne så fruktansvärt mycket, hon har hjälpt mig mycket även om hon kanske inte helt och hållet vet om det själv, hon finns alltid där. Aja sov gott på er eller något, trevligt att så många läser förövrigt även om detta främst är terapi för mig. 

/Love from me.

26.01.2014 20:38

Ja, fan vad allt är helt kaos i mitt huvud. Allt snurrar runt som 100 olika plågor som äter mig inifrån. Tjejer, skolan, känslor, moraliskt fel och önskan om att dö. Vet inte riktigt hur jag mår för tillfället, allt är så satans knas på så många vis. Mitt huvud pallar inte mer, denna skiten är så satans utmattande, fan har jag gjort för att förtjäna detta? Jag tycker inte jag förtjänar det i alla fall, fan för att. Trött på allt just nu och allt kan ta sig i röven ta mig fan, blähehehe. Hoppas ni där ute ha en bra kväll i vilket fall.    /Love from me.

25.01.2014 20:39

Usch, idag blire att slappa. Känner att jag inte orkar göra någonting idag då jag är riktigt seg i huvudet. Så förhoppningsvis blire pizza att äta samt fundera över livet lite tror jag. Vet inte riktigt vad det ska bli av alltihop, känns som det är alldeles för mycket att hantera för min del, delvis därför jag då behöver hjälpen från psyk. Så ja ny tid på måndag (imorgon) då jag ska dit och utvärderas eller något liknande. Får se vad det resulterar i, inte alls sugen på det. Men mja det var nog vad jag hade att säga idag om saker och ting, riktigt seg i huvudet för tillfället.   /Love from me

24.01.2014 16:22

Ja som sagt, idag ska jag träffa en av mina närmaste vänner för lite bad i våran jacuzzi och dricka pilsner, blir nog väldans trevligt tror jag, saknat hans umgänge. I förgår tabbade jag mig rejält då jag skulle testa må lite bra med hjälp av "drogklassade" preparat, det vill säga hasch. Var ca 6 år sedan jag rökte hasch så det gick inte så bra, fick en fet tripp till helvetet kändes det som och jag spydde upp allt maginnehåll där fanns. Alltså ingen trevlig ugång på det hela, jävligt korkat gjort. Men i vilket fall som helst var det en engångsföreteelse och nu är det nya tag som gäller. Mådde inte alls bra i förgår därför då denna mindre smarta idé. Förövrigt har det varit någorlunda stabilt annars och jag har inte skadat mig själv, praktiken har också gått bra, väldigt bra. Ungarna gillar mig och personalen är väldigt tillmötesgående och vänlig. Imorgon blir det också lan med lite trevligt umgänge och förmodligen en väldigt go kväll precis som idag. Känns som att jag ändå får lite hopp för livet dag för dag, ska också nämna en person som hjälpt mig genom lite tankar och varit ett stort stöd. Personen i fråga kände jag inte sedan innan men har hjälpt mig oerhört mycket med att bara vara någon som kan ge svar på tal och vara väldans förstående och vänlig, all credd till personen i fråga, du har hjälpt mig mer än du anar. Nu ska jag spela lite dator innan min gäst kommer samt äta lite mat, ha en trevlig kväll allesammans och som jag nämnt tidigare finns jag både på ask.fm och facebook.  /Love from me

23.01.2014 14:40

Som sagt fråga gärna något om ni vill, är ju som sagt sjuk så kan behöva något att göra. Antingen på facebook eller ask.
Facebook - Anonomys Månsten
Ask - ask.fm/AnonomysMansten  /Love from me

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Omröstning

Kommer du in hit flera gånger och läser tror du?

Ja (75)
Nepp (4)
Nej (1)

Totalt antal röster: 80